frisvold-privatist-student-gulli.jpg

Best på privatist..ifølge våre elever

Her på Frisvold føles det som du jobber på lag med lærerne, de hjelper deg frem.
- Gulli, 20 år
Neste elev >
  • Gode lærere = Bedre resultater
  • Leksehjelp Over 70 timer pr uke
  • Gratis ASK Ta med læreren hjem
  • Størst i Nord-Norge
BLI KONTAKTET AV EN VEILEDER:
Du må skrive navnet ditt. Navnet kan kun inneholde bokstaver, bindestrek og mellomrom.
Du må skrive inn telefonnummer eller e-post
DITT BEHOV:

Vi gjør det enklere for deg å lære

Frisvold Privatgymnas tilbyr fag du trenger til generell studiekompetanse. Du velger selv hvilke fag du vil ta. I tillegg får du ASK nettstudier som gjør det enkelt å repetere fag på egen hånd.

Vårt mål er å undervise deg på en engasjerende og personlig måte. Da når du dine mål og lykkes videre i studielivet.

Klasseromsundervisning


Klasseromsundervisning

Vi er opptatt av å ha god kontakt med våre elever. Derfor bruker vi mye tid på å forberede og tilrettelegge klasseromsundervisningen slik at den skaper engasjement og rom for diskusjon. Som lærere med lang sensorerfaring vet vi nøyaktig hva som skal til for å lykkes på eksamen, og vi følger deg og din faglige utvikling helt frem til eksamensdagen.

Leksehjelp og gruppearbeid


Leksehjelp og gruppearbeid

Å studere sammen gjør det enklere å lære. Derfor oppfordrer vi alle våre elever til å jobbe i grupper på skolen etter klasseromsundervisningen. Du treffer medstudenter å dele kunnskap med, få råd og innspill til fagstoffet og tar del i et godt læringsmiljø.

Leksehjelp er en viktig del av vårt tilbud til deg. Hver dag - hver uke - finner du lærere på skolen som har satt av tid til å bistå deg mens du leser på egen hånd. Da slipper du å sitte fast i pensum og kommer deg raskere videre

ASK - hele pensum på video


ASK - hele pensum på video

ASK videoundervisning er Norges største strømmetjeneste for undervisning. Som privatist hos oss får du full tilgang. Du kan repetere undervisningen eller erstatte hele undervisningsuker med ASK. Det gir deg større fleksibilitet uten å gå på bekostning av din fremdrift i pensum.

ASK kan også bestilles som egen undervisningsportal hvis du utelukkende ønsker å følge undervisningen på nett. Les mer på askundervisning.no.

Slik fungerer ASK