frisvold-privatist-student-gulli.jpg

Ta fag som privatistFrisvold blir Sonans Tromsø i vår

Her på Frisvold føles det som du jobber på lag med lærerne, de hjelper deg frem.
- Gulli, 20 år
Neste elev >
  • Gode lærere = Bedre resultater
  • Mye leksehjelp Til faste tider
  • Gratis ASK Ta med læreren hjem
  • Eneste i Nord-Norge
BLI KONTAKTET AV EN VEILEDER:
Du må skrive navnet ditt. Navnet kan kun inneholde bokstaver, bindestrek og mellomrom.
Du må skrive inn telefonnummer eller e-post
DITT BEHOV:

Vi gjør det enklere for deg å lære

Frisvold Privatgymnas er en skole i Sonans Gruppen. Vi tilbyr undervisning i fag du trenger til generell studiekompetanse. Du kan ta ett eller flere fag. I tillegg får du ASK nettstudier som gjør det enkelt å repetere fag på egen hånd.

Vårt mål er å undervise deg på en engasjerende og personlig måte. Da når du dine mål og lykkes videre i studielivet.

Klasseromsundervisning


Klasseromsundervisning

Vi er opptatt av å ha god kontakt med våre elever. Derfor bruker vi mye tid på å forberede og tilrettelegge klasseromsundervisningen slik at den skaper engasjement og rom for diskusjon. Som lærere med lang sensorerfaring vet vi nøyaktig hva som skal til for å lykkes på eksamen, og vi følger deg og din faglige utvikling helt frem til eksamensdagen.

Leksehjelp og gruppearbeid


Leksehjelp og gruppearbeid

Å studere sammen gjør det enklere å lære. Derfor oppfordrer vi alle våre elever til å jobbe i grupper på skolen etter klasseromsundervisningen. Du treffer medstudenter å dele kunnskap med, få råd og innspill til fagstoffet og tar del i et godt læringsmiljø.

Leksehjelp er en viktig del av vårt tilbud til deg. Hver dag - hver uke - finner du lærere på skolen som har satt av tid til å bistå deg mens du leser på egen hånd. Da slipper du å sitte fast i pensum og kommer deg raskere videre

ASK = pensum på video


ASK = pensum på video

ASK Undervisning er Norges største strømmetjeneste for videoundervisning. Som privatist hos oss får du tilgang til alle videoer som fins i faget. Det gir deg mulighet til å repetere undervisning i vanskelige temaer, eller se forelesninger på video om du må ha fravær fra skolen.  Det gir deg større fleksibilitet uten å gå på bekostning av din fremdrift i pensum.

Slik fungerer ASK